Fotografie

"Met mijn camera verdwaald rakend in door mij onontdekte delen van de wereld, is wat mij de gelukkigste persoon op aarde maakt. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen, rond dwalen in de wereld. Hieronder zie je een kleine selectie van de foto's die ik gemaakt heb tijdens mijn reizen"

" Once the travel bug bites there

is no known antidote

and I know that I shall be happily

infected until the end of my life "

-Michael Palin

Meer weergeven

Tijdens mijn reizen maak ik graag veel foto's

Hier kun je die tegen een kleine vergoeding aanschaffen bij "Shutterstock"

“Blessed are the curious

for they shall have adventures.” 

– Lovelle Drachman

"Fotoshoot"

Wil je mooie foto's van jezelf op van bepaalde producten. Je kan ze gebruiken voor bijvoorbeeld je website, portfolio, flyers, visitekaartjes of gewoon als mooie herinnering aan jezelf of iemand anders. Het liefst werk ik op locatie, en graag buiten in de natuur. Daar kan ik de mooiste portretten en foto's maken. Kijk hieronder naar een compilatie van foto's die ik in opdracht gemaakt heb. 

De prijs voor een FotoShoot is per persoon 50 euro.

De shoot zal zo'n 1 tot 2 uur in beslag nemen en je krijgt hiervoor ongeveer 30 tot 40 digitale foto's van me. Ze worden digitaal verstuurd na afloop. Heb je andere wensen neem dan geheel vrijblijvend contact met me op. De foto's zijn van jou en je mag ze voor allerlei doeleinden gebruiken. Ik gebruik soms een foto van je als promotie materiaal, maar dit doe ik altijd in overleg.

50

euro

Inclusief  BTW Exclusief Reiskosten 

Na afloop bewerk ik de foto's in mijn eigen stijl. Ik kijk naar wat voor foto's er zijn genomen, het onderwerp, en waar de foto's voor bedoeld zijn. Daar pas ik de kleuren en sfeer op aan. Sommige foto's zijn ook mooi in zwart wit, deze krijg je dus ook van me in kleur en zwart wit. Zo kun je zelf kiezen wat je het mooiste vind.

©2020 by Anouk Berenschot, all rights reserved - KvK: 71155074 - E-mail anouksartstudio@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now