Illustraties

"Instead of thinking outside the box, get rid of the box"- Deepak Chopra

Mijn fascinatie voor dier, cultuur, en natuur is duidelijk terug te zien in mijn illustraties. De tekeningen die ik maak zijn soms realistisch, maar ik kan ook net zo goed een volledige fantasiewereld uitbeelden. Graag gebruik in natuurlijke kleuren, en structuren in mijn tekeningen. Experimenteren met nieuwe technieken en materialen vind ik superleuk om te doen. Ik leer er veel van, en het geeft steeds weer een ander effect aan een tekening. Potlood, pastelkrijt, gouache, en olieverf zijn materialen waar ik het liefst mee werk.

Vooral realistisch tekenen vergt veel concentratie, en ik vind het dan ook heerlijk om uren in mijn tekenflow te zitten. Ik hou van afwisselende opdrachten, van muurschilderingen schilderen, boeken illustreren tot persoonlijke portret opdrachten volbrengen. Zodra ik er een uitdaging in zie, ga ik er vol enthousiasme mee aan de slag. 

Als je een idee hebt waarvoor ik de tekeningen zou kunnen maken, of heb je een andere cool project waar we in zouden kunnen samenwerken? Neem dan gerust contact op, en wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

©2020 by Anouk Berenschot, all rights reserved - KvK: 71155074 - E-mail anouksartstudio@hotmail.com
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now